Palmiye Hastanesi 4 Yeni Hekimle Gücüne Güç Kattı

0
1313

palmiye hastanesi16İskenderun Özel Palmiye Hastanesi, hekim kadrosuna 4 başarılı ismi daha kazandırdı. Yeni hekimlerini kahvaltılı bir toplantıda basın mensuplarına tanıtan Palmiye Ailesi, etik ve ahlaki değerlerden taviz vermeden büyümeye devam edeceklerini duyurdu.

Hastane yemekhanesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Palmiye Hastanesi Yönetimi bünyelerine kattıkları hekimleri tanıttı. Palmiye Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Türkiye’de Acıbadem’de ne varsa Amerika’da olan ne varsa aynısını Palmiye hastanesinde görebilirsiniz” dedi.

Palmiye Ailesinin hekim kadrosunun her geçen gün gücüne güç kattığını kaydeden Şahutoğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ali Yeter, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Fatih Ersan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Jale Yıldız ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özge Karagöz’ün Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladığını duyurdu.

Yaptığı açıklamasında sağlığın ticarete dönüştürülecek bir saha olmadığına vurgu yapan Şahutoğlu; “Amatör bir ruhla, profesyonel bir kavramla hareket eden büyük bir aileyiz. Fiziki alt yapımızın çok büyük bir kısmını tamamlamış bulunmaktayız. Bu alt yapıya uygun nitelikte bölgemize kendi branşlarında son derece donanımlı 4 uzman arkadaşımızı Palmiye Ailesi’ne kattık.

palmiye hastanesi17

İskenderun halkı ve bölgesi ve genelde Hatay sağlık alanında son yıllarda çok kaliteli, çok iyi hizmet almaya başladı. Biz yönetim olarak her zaman şunu ifade ettik. Sağlık sektörü dinamik bir süreçtir. Bu dinamik süreçte dünyanın bilimsel veriler ışığında hareket ettiği metotlar nelerdir? Kullandığı teknoloji nedir?

Biz Palmiye yönetimi olarak hep bunu takip ettik. Gönül rahatlığıyla size şunu ifade edebilirim ki, Palmiye bünyesinde dünyanın en iyi kliniklerindeki teknolojik cihazlar neyse Türkiye’de Acıbadem’de ne varsa Amerika’da olan ne varsa aynısını Palmiye hastanesinde görebilirsiniz. Dünyanın en kaliteli markalarıyla tanışıyoruz. Ama bundan daha önemli faktör dünyanın en iyi uçağını da alsanız nitelikli bir pilotunuz olmazsa kaza yaparsınız. Bizim pilotlarımızda kuşkusuz doktorlarımız. Bu anlamda kaliteli teknolojiyi kullanacak hekim kadromuzu seçerken olağan üstü şekilde özen gösteriyoruz.

Sağlık sektörünün özel alana kaymasıyla birlikte hastalarımızın ve halkımızın kafalarında bir takım soru işareti oluştu. Biz ilk günden itibaren hep şunu ifade ettik. Kesinlikle çalışmalarımızın tamamı yüzde yüzü bilimsel veriler ışığında olacak ama etik ve ahlaki değerlerden asla taviz verilmeden gerçekleştirilecek. Sağlık ticarete dönüştürülecek bir saha değil” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here