Palaz; “İstediğimizi Aldık, Şimdi Menemen Maçına Odaklanmalıyız”

0
8

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İskenderunspor’un Teknik Direktörü Koray Palaz, Somaspor deplasmanında alınan galibiyetin ardından açıklama yaptı. Galibiyetin ardından Menemen maçına odaklanmak gerektiğini kaydetti.

Soma deplasmanının zor deplasmanlardan olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Palaz; “Yapmış olduğumuz hazırlıklar içerisinde geçiş yönünü doğru parsellersek, ikinci ve üçüncü bölgeye çabuk oyuncularımızı sokabilirsek sonuca gidebileceğimizi düşünüyorduk. Özellikle rakibin biraz daha topa sahip olmasına müsaade ederek çabuk oyuncularımızla sonuca gitmek istiyorduk. İlk yarının başında bizim planladığımızdan ziyadesi oldu. Genelde ilk yarıda rakibimizden daha iyiydik. Süleyman iki gol atarak çıkışını sürdürdü. Enes klasını gösterdi. Genç kalecimiz ilk maçına çıktı. O da her hafta üzerine koymaya başladı” diye konuştu.

Takımın gün geçtikçe iyi sonuçlar almaya başladığına da değinen Palaz; “Son 4 karşılaşmada zorlu rakiplerimiz karşısında iyi puanlar aldık. İlk yarıyı istediğimiz yerde tamamlamayı hedefliyoruz. Bizim için her maçın stratejisinin farklı olduğunu hep vurguluyorum. Her maça, olabildiğince farklı kurgular içerisinde çıkarak, rakibi inceleyerek, irdeleyerek analizi doğru yapmaya çalışıyoruz. Oyuncu grubumuz bunu algıladıktan sonra uygulama kısmına geçtikten sonra iyi işler yapıyorlar.

Her maç bizim için kritik. Bunun için geçen haftadan 3-4 değişiklik yaptık. Havanın aşırı derecede soğuk olmasına rağmen takım olarak iyi performans sergiledik. Doğru oyun sergileyerek bunun karşılığını aldık. Bu karşılaşma geride kaldı. Şimdi önümüzde Menemen maçı var ve artık bu maça odaklanmamız lazım” dedi.

Öte yandan, Turuncu-Mavili ekip Cumartesi günü (yarın) oynayacağı Menemen FK maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Menemen FK maçı, 2 Aralık Cumartesi günü Osmaniye 7 Ocak Stadında saat 14.00’te başlayacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here