Özhaseki’den Belediye Başkanı Tosyalı’ya Ziyaret

0
25

Bir dizi ziyaret ve program için Hatay’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki İskenderun’da Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti. Beraberinde Ak Parti Hatay Milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, İlçe Belediye Başkanları ile birlikte İskenderun Belediyesine gelen Özhaseki, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından çiçeklerle karşılandı.

Başkan Özhaseki’yi İskenderun’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Tosyalı, ziyarette kentimiz ve belediyenin çalışmaları hakkında genel bilgiler aktardı. Tüm projeleri ve hedeflerini anlatan Başkan Tosyalı, çalışmalarının devam ettiğini belirterek, gayelerinin gelecek nesillere daha iyi ve yaşanabilir bir İskenderun bırakmak olduğunu söyledi.

Başkan Tosyalı’ya Tam Destek

İstişare ve değerlendirme toplantısı sonrası kısa bir açıklama yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise tüm projelerin destekçisi olduklarını ve İskenderun Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ederek Başkan Tosyalı’ya başarılı çalışmalarının devamını diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here