Özer; “Ak Parti Anlayışı Geliyor!”

0
104

bülent özer4Bülent Özer Aday Adaylık Açıklamasını Miting Havasında Yaptı;

Ak Partiden İskenderun Belediye Başkanlığına aday adaylığını miting havasında düzenlediği açıklamasında duyuran Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer; “Hatay’da Büyükşehir ve tüm ilçeleri de Ak partili yapıp, 31 Mart’ta başbakanın emir ve görüşüne hazırdır diyeceğiz” dedi.

Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı önünde düzenlediği, miting havasında geçen adaylık açıklamasında Bülent Özer’in konuşması yer yer atılan sloganlarla kesildi.  Hatay’ın Büyükşehir olması ile Sarıseki Beldesinin İskenderun’un bir mahallesi olacağını bir kez daha anımsatan Aday Adayı Özer; “Sarıseki gençlik spor merkezleri alt ve üst yapısı ile sorunsuz İskenderun’a katılmayı bekliyor. İskenderun’da şuanda mevcut belediye başkanımızın altyapı için dediği gibi ‘İskenderun ameliyat geçiriyor’, bu ameliyat 30 Mart’ta kadar bitmiş olacak. Bizde 30 Mart sonrası göreve gelince sosyal belediyecilik anlayışını getireceğiz. İskenderun siyasetine yön veren basın ve sivil toplum örgütleri ile birlikte bir araya geleceğiz. Altı ayda onlarla yapacağımız istişare neticesinde talep ve düşüncelerini 4,5 yılda kilimi dokur gibi kente dokuyacağız” diye konuştu.

bülent özer5

Var Gücümüzle Çalışacağız!

Sadece İskenderun’u değil Hatay Büyükşehir Belediyesini de Ak Partili yapacaklarını ifade eden Özer; “Eğer ben bu kentte en iyi hizmeti vereceksem, Allah yüzümü kara çıkartmayacaksa aday ve belediye başkanı olmayı Allah bana nasip etsin! Benim tek temennim İskenderun’da seçimi Ak Partinin kazanmasıdır. Aday kim olursa olsun fark etmez. 30 Mart çok yakın, Ak Parti anlayışı geliyor! 31 Mart’ta Ak Partinin mührünü basmak için hep birlikte var gücümüz ile çalışacağız.

bülent özer6

Ama şu da unutulmamalıdır ki, İskenderun’dan önemli Büyükşehir belediye başkanlığı da var. Buralara en büyük hizmeti orası verecek artık. O nedenle İskenderun belediyesinin yanında Hatay Büyükşehir belediyesini de Ak Partiye kavuşturmamız lazım. Adaylığım burada yakılan ilk meşale ve çığdır. Bu günden güne büyüyecektir. Aday seçilmez isem aday olacak arkadaşım ile sonuna kadar 24 saat beraber koşturacağımın sözünü buradan sizlerin huzurunda veriyorum. Hatay’da Büyükşehir ve tüm ilçeleri de Ak partili yapıp, 31 Mart’ta başbakanın emir ve görüşüne hazırdır diyeceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here