Özel; “İskenderun Daha Cesur Adımları Hak Ediyor!”

0
43

Vekil Özel’den Kent Konseyine Ziyaret

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, gerçekleştirdiği genel kurulla yeni yönetimini belirleyen İskenderun Kent Konseyi yönetimini ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Vahit Çalışır ve yönetimi tarafından karşılanan Vekil Özel, konsey yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Konseyi Başkanı Çalışır’dan, konseyin çalışma grupları hakkında bilgiler alan Vekil Özel, kente yapılması planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulunurken, İskenderun için atılabilecek daha cesur adımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Kent Konseyi Başkanı Vahit Çalışır, yönetim kurulu üyelerini Vekil Özel’e tanıttı.

Kent Konseyi misyonun önem arz ettiğini kaydeden Ak Partili Milletvekili Abdulkadir Özel, konseyin kent yararına, kenti güzelleştirecek projeler üretmesi gerektiğini ifade etti.

Vekil Özel, İskenderun’da hayata geçirmeyi planladıkları bazı projeleri de anlattı. Yeni devlet hastanesinin yapılması planlanan Düğünyurdu bölgesinde 70 bin kişilik yerleşim alanı planladıklarını aktaran Milletvekili Özel, kentsel dönüşüm ile ilgili İskenderun’un ‘riskli alan’ kararını iptal ettireceklerini de söyledi.

Feyezan Kanalı ıslahı, ilk olarak Meydan Mahallesinden başlamak üzere yıpranmış dokunun rehabilitasyonu gibi yapılacaklar listesinde yer alan hizmetlerden de söz eden Vekil Özel, İskenderun’un daha cesur adımları hak ettiğini vurgulayarak; “Bu şehrin insanını korkutmuşlar, vizyonunu küçültmüşler. Şehri doğru okumalıyız ve şehrin dokusunu yenilemeliyiz” diye konuştu.

Ziyarete daha sonra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da katılım sağlayarak, kent konseyi yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here