‘Özel Eğitim-Öğretim Kurumları Tanıtım Günleri’ne Yoğun İlgi

0
557

MSR Uluslar arası Fuarcılık Limited Şirketi tarafından, Ramada Otel’de ‘Özel Eğitim-Öğretim Kurumları Tanıtım Günleri’ düzenlendi. 2-3 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenlenen tanıtım günleri yoğun ilgi gördü.

İki gün süren tanıtım günlerinde üç kolej, iki özel ortaokul, beş üniversite, iki kreş ve bir sanat akademisi stant açarken, iki gün boyunca 500’ü aşkın ziyaretçi stantları gezerek okullar hakkında bilgiler aldı.

MSR Uluslar arası Fuarcılık Limited Şirketi Yetkilileri Ali Hakan Doğramacı ve Jale Çoğal, ziyaretçilerle yakından ilgilenirken, şirketleri hakkında bilgiler de verdi.

Türkiye’nin pek çok yerinde eğitim kurumları tanıtım günleri düzenlediklerini ve düzenlemeye de devam ettiklerini aktaran MSR Uluslar arası Fuarcılık Limited Şirketi Yetkilisi Ali Hakan Doğramacı; “MSR 2016 yılında kurulan bir firma ama firmanın yeni olmasına karşılık biz yaklaşık 15 senedir sektörün içindeyiz. 2003 yılından beri çalışıyoruz. Firma merkezi Mersin’de! Mersin’de olmasının sebebi de firmanın aynı zamanda dış ticaret ayağının olması. Liman ve gümrük orada olduğu için Mersin’de kurmayı tercih ettik şirketi. Ancak işlerimizin büyük bir çoğunluğunu Ankara’dan yürütüyoruz. İskenderun’da ilk defa böyle bir organizasyon yapıyoruz. Daha önceden böyle organizasyonlar yaptık, eğitim tanıtım günleri yaptık ama İskenderun’da ilk kez yapıyoruz.

Kasım ayından itibaren de Türkiye’nin 7 şehrinde üniversite tanıtım günleri yapacağız. Malatya, Kayseri, Çanakkale, Edirne, Mersin ve Afyon’da üniversite tanıtım günleri yapacağız Kasım 2018-Mayıs 2019 arasında. Bunların içine üç ilçemiz daha girecek. 2019 için İskenderun’da tekrar böyle bir organizasyonu yapmayı düşünüyoruz. Tarihini ve mekanını katılımcılarla yapacağımız toplantı sonrası belirleyeceğiz. İskenderun’da potansiyel var, biz bunu gördük. Bunu daha da büyütmeyi hedefliyoruz. İskenderun halkının, öğrencilerin, gençlerin bu tür organizasyonlara destek vereceğini tahmin ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here