Özel; “Ak Kadrolar Olarak Ak İcraatlarda Bulunacağız”

0
104

Ak Parti Milletvekili Adayları Denizciler Mahallesinde

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdülkadir Özel ve Abdülkerim Güven, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve partililer ile birlikte Denizciler Mahallesinde seçmenlerle bir araya geldi.

Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan Ak Partisi İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili; “Teşkilat olarak biz seçime hazırız. Geçen dönemde 10 olan Milletvekili aday sayımız bu dönemde 11 oldu. Allah’ın izniyle bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkarak Reisimize Hatay 5’den büyüktür diyeceğiz” dedi.

Daha sonra konuşan vekil adayı Abdülkerim Güven, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak; “Birkaç gün önce mevcut milletvekillerimiz geldi. Bize destek sözü verdi. Şu anda sizlerin arasında aday adayı olan arkadaşlarımız var. Meclis üyesi arkadaşlarımız var. Ak Parti bir ailedir. Biz şu an ailemizle birlikteyiz. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Ak Parti kadro ve inanç hareketi olduğu için sıralamanın seçimin listeye girememenin hiçbir önemi olmadığına inanıyoruz. Büyük resme bakıyoruz. Bugüne kadar genel merkezimiz hangi adayı gösterdi ise biz de adayın arkasında olduk. Çalışmalarına omuz verdik ayrılık gayrılık yapmadık” diye konuştu.

Ardından söz alan Abdulkadir Özel de, Denizciler halkına teşekkür ederek; “Biz Kutlu davanın yolcularıyız. Bizim çıkışımız; İskenderun, Arsuz, Belen, Hatay için değil, Türkiye için, tüm mazlum coğrafyalar içindir. Güçlü ve büyük Türkiye olmamız bu anlamda büyük önem arz etmektedir. Ak kadrolar olarak Ak icraatlarda bulunacağız. Allah nasip ederse birlikte istişare ile hareket edip partimizin ve ahalimizin sorunlarını masaya yatırıp beraberce milletimize hizmet etmenin yollarını arayacağız” şeklinde konuştu.

2002’de ‘Anadolu ihtilal’ini gerçekleştirdiklerini savunan Özel; “Anadolu ihtilal’ini gerçekleştirdiğimizde muhaliflerimiz önce liderimizi yasaklı hale getirip, partisinin genel başkanı olduğu halde parlamentoya girmesine engel oldular. Bugüne kadar milli iradeye sahip çıkın dediğimiz milletimiz, bizlere büyük bir özveri ile destek olup oy verdiler. Yeri geldi canınızı da ortaya koydunuz. Millet iradesine sadece sandıkta sahip çıkmadı, tankların önünde de sahip çıktı. Meydanlarda da sahip çıktı” dedi.

15 Temmuz darbe kalkışmasıyla yapılamayanların uluslararası finans kuruluşlarıyla yapılmaya çalışıldığına işaret eden Abdulkadir Özel, 24 Haziran’ı işaret ederek; “Şimdi bizi bekleyen bir yol ayrımı var. Millet Devleti ile barıştı, milletin örf ve töresine, varlık değerlerine inançlarına uygun ve bu değerlerde  mutabık, Allah’a hamdolsun siyasetçilerimiz, mülki idarecilerimiz var. Ve artık hiç kimse milletin taleplerine kör sağır dilsiz kalamıyor bu milletin zaferidir. Bu inançlı Müslüman Türk milletinin zaferidir. Şimdi bu zaferimizi bugüne kadar yapa geldiğimiz restorasyonları bitirdik. Artık şahlanış dönemine geçmek için bunları taçlandırmak ile mükellefiz” diye konuştu.

16 yılda kırgınlıkların, dargınlıkların yaşanabileceğine dikkat çekem Ak Parti Milletvekili adayı Abdulkadir Özel, gönül kırgınlıklarının alınması gerektiğine dikkat çekerek; “Verilen her oy kendi geleceğine verilen bir oydur. Çocuklarının istikbaline oy veriyorsunuz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here