Özçörekçi; “Ben Bu Mücadeleye Baş Koydum”

0
180

filiz özçörekçi1AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Filiz Özçörekçi, İTSO Yönetim Kurulunu Ziyaret Etti

AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Filiz Özçörekçi, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Geçtiğimiz 2011 genel seçimlerinde 6. Sıradan aday olan Özçörekçi, azimli ve kararlı yapısını yine ön planda tutarak kamuoyunun desteğini almak için yoğun çaba ve gayret sergiliyor. Özçörekçi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na konuk olarak başkan Levent Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Sabırlı ve mantıklı bir yapısı olduğunu belirten Özçörekçi, 28 yıllık esnaflık, 12 yıllık siyasi tecrübesinin olduğunu kaydederek; “Yıllardır bu kadar tecrübe ile bölgeme en iyi hizmeti yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın! El birliği ve gönül birliği ile elinde bütün potansiyeli bulunduran İskenderun’a değerinden daha fazla hizmetlerle değer katacağız. İTSO, istihdam yaratan ekonomiye can veren iş adamlarımızın oluşturduğu önemli bir kurumdur. Dolayısıyla sizler bölgemizin sorunlarını en iyi bilenlerdensiniz. El ele verdiğimiz taktirde inanıyorum ki; memleketimiz hak ettiği bütün hizmetleri sonuna kadar alacaktır.

filiz özçörekçi2

Düşünün İskenderun, Türkiye genelinde en fazla vergi veren 8. yerdir. Ancak bunun karşılığını alamıyor. Ben bu mücadeleye baş koydum. Allah’ın izniyle sizlerinde desteğiyle bu dönem TBMM’de güçlü bir sesiniz olacağım. Bakın ben İskenderun dışında bir yere gittiğimde oralara imreniyorum ve kıskanıyorum. İş ve potansiyel bakımından bu kadar imkanları olan İskenderun’umuz hak ettiği hizmeti alamıyor. Bölgemizi el birliğiyle hak ettiği konuma taşıyacağız. Bu konuda destek ve dualarınızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ise, Özçörekçi’yi 10 yıldır tanıdığını belirterek, istikrarlı bir gidişat içinde olduğunu ve bunu da takdirle izlediğini söyledi.

Milletvekili aday adayı Filiz Özçörekçi’nin her dönemde partisinin yanında dimdik durduğunu ifade eden Yılmaz; “Siz bu görevi fazlasıyla hak ettiniz. Mücadeleci ve kararlı yapınızı biliyorum. Siyaset yaparken de her kesimin desteğini arkanıza aldınız. Meclisteki kadın sayısının artması gerekiyor. Bizlerde sizi bölgemizin kadın Milletvekili olarak mecliste görmek istiyoruz. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here