Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesinden İsdemir’e Çıkartma

0
123

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube yöneticileri İsdemir A.Ş.’ye Çıkartma yaptı. İsdemir işçileri ile görüşen sendika yöneticileri, emekçilerle birlikte çay içti, sohbet etti.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör önderliğindeki Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ünite İşyeri Temsilcileri, hep birlikte İsdemir A.Ş. Sıcak Haddehane Ünite Müdürlüğüne bağlı çalışan üyelerini, çalıştıkları işyerlerinde ziyaret etti. Her zaman için sahada olmaları gerektiğini kaydeden Sendika Şube Yöneticileri, işçilerle birlikte öğle yemeği yediler ve sonrasında da çay molasında güncel konular hakkında sohbet gerçekleştirdiler.

Sendikacılığın sadece masa başında olmakla değil, sahada emekçilerle birlikte olarak da yapılması gerektiğinin altının çizen Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör; “Bugün İsdemir Fabrikamızda emek veren işçilerimizle birlikte oldu. Sorunlarını, istek ve taleplerini dinledik. Sohbetler ettik. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, sağlık ve huzur içerisinde çalışmalar diliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here