OSB’lerin Sorunları Masaya Yatırıldı

0
199

osb toplantısı1Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesi OSB’leri Bilgilendirme Toplantısı İskenderun’da Yapıldı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)’ün programladığı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin ev sahipliği yaptığı Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesi OSB’leri Bilgilendirme Toplantısı kentimizde yapıldı.

İki gün süren toplantıların ilk gününde OSBÜK Yönetim Kurulu, OSBÜK Müdürler Kurulu İskenderun OSB’yi ziyaret etti. İskenderun OSB Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu ziyarete OSBÜK Başkanı ve Gaziantep OSB başkanı Cahit Nakıboğlu, Kayseri OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü, Kocaeli İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, Adana OSB Başkanı Bekir Sütcü, İkitelli OSB Başkanı Nihat Tunalı, Konya OSB Başkanı Memiş Kütükcü, Mersin Tarsus OSB Başkanı Sabri Tekli, İstanbul Deri OSB Başkanı Ömer Ünsal, OSBÜK Müdürler Kurulu, OSBÜK Genel Sekreteri Ali Yüksel ile birlikte yüksek bir katılım gerçekleşti.

osb toplantısı2

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı’nın OSB’yi tanıtım konuşmaları ile başlayan ziyaret, sıcak ve samimi bir ortamda devam etti. OSB’lerin ortak sorunları ve çözümleri üzerinde fikir alış-verişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda ziyaretin anısına karşılıklı plaketler takdim edildi.

İkinci gün gerçekleştirilen OSB’lerde “Rehberlik ve Teftiş” konulu toplantıya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Kibar Altunel, Başkan Yardımcısı Muzaffer Barış Morgül ve ekibi, OSBÜK Başkanı ve Gaziantep OSB başkanı Cahit Nakıboğlu, İskenderun OSB başkanı Fatih Tosyalı ve Yönetim Kurulu, OSBÜK Yönetim Kurulu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesi’ndeki OSB’lerin Başkanları, Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanları katıldı.

osb toplantısı3

İskenderun Anemon Otelde yapılan toplantının açılış konuşmasını İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı, Rehberlik ve Teftişin özel ve kamu kurumları için önemi, Hatay ve İskenderun’un ekonomik büyüklüğü, turizmini detaylı bir şekilde açıklayarak yaptı.

Toplantı OSBÜK Başkanı ve Gaziantep OSB başkanı Cahit Nakıboğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Kibar Altunel’in konuşmaları ile devam etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı müfettişlerinin yönettiği oturum, teftişin önemi anlatıldıktan sonra soru-cevap şeklinde devam etti. Toplantı sonunda İskenderun OSB’nin ev sahipliğinden duyulan memnuniyetler dile getirildi.

osb toplantısı4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here