Önder Derneğinden İmam Hatiplilere Ücretsiz Kaynak Kitap

0
80

Önder İmam Hatipliler Derneği, ülke genelinde tüm imam hatip okulları öğrencilerine ücretsiz kaynak kitap temin etmeye devam ediyor.

Önder İmam Hatipliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Nejdet Ökten, genel merkezleri tarafından, 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik gönderilen kaynak kitapları öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine kitaplarını teslim eden Önder İmam Hatipliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Nejdet Ökten; “Genel merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda ilçemizdeki tüm İmam Hatip liseleri ve ortaokullarında 8. sınıf ve 12. Sınıf sınava hazırlanan çocuklarımıza ücretsiz kaynak kitap temin ettik.

Geçen yıl pandemi şartlarında 6500 adet kitap dağıtmıştık. Şu anda 8.sınıf ve 12. Sınıflarda okuyan bine yakın öğrencimize kitaplarımızı ücretsiz olarak dağıtıyoruz, şu an sadece bir tane okulumuz kaldı. Öğrencilerimizin başarısı için elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Şu anda okulumuzda misafir olan Ak Pati İlçe Yönetimine teşekkür ediyorum, her zaman imam hatip okullarımıza ve çocuklarımıza sahip çıktıkları için” şeklinde konuştu.

Kitap dağıtımı sırasında okulda olan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven de, öğrencilerle sohbet ederek, kendisinin de imam hatip mezunu olduğunu, bununla gurur duyduğunu anlattı. Doğru ve disiplinli çalışma sonucunda başarının kaçınılmaz olacağını ifade eden Güven; “Sizler bizim geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz. Çok çalışın” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here