Önal; “Verilen Haksız İki Penaltı Direncimizi Kırdı”

0
48

Hafta sonu İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan  karşılaşmada İskenderun Demir Çelikspor’un Altay karşısında aldığı farklı yenilgi kentte üzüntü ile karşılanırken, kulüp sözcüsü Cihan Önal; “Verilen  haksız iki penaltı direncimizi kırdı. Bu yenilgi camiamızı oldukça üzdü” dedi

Haftalık olağan toplantısı gerçekleştiren Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor’un basın sözcüsü Avukat Cihan Önal, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Altay karşılaşmasını değerlendirdi. İlk 45 dakika itibariyle çok iyi futbol sergilediklerini kaydeden Önal; “Altay karşısında özellikle ilk yarıda iyi bir futbol sergileyerek, devreyi de 1-0 önde kapattık. İkinci yarının başlarında da sayısız gol fırsatlarından yararlanamadık. Daha sonra hakemin verdiği haksız iki penaltı kararı direncimizi kırdı. Ardı ardına  gelen gollerle de sahadan 4-1 yenilgiyle ayrıldık” değerlendirmesinde bulundu.

Alınan bu yenilgiyi Alanya deplasanında telafi etmek istediklerini de kaydeden Önal; “Bu yenilgi camiamızı büyük üzüntü yaratmıştır. Centilmenlik  içerisinde geçen karşılaşmanın ardından sahadan üç puanla ayrılan Altaylı futbolcu ve yöneticilerini kutluyoruz. Artık bu karşılaşma geride kalmıştır. Önümüzdeki hafta deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacağız. Aldığımız bu şanssız yenilgiyi Alanyaspor maçında telafi etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Bu arada Kırmızı-Lacivertli ekip İskenderun Demir Çelikspor, hafta sonu  oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu nezaretinde  İsdemir tesislerinde sürdürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here