Öğrenciler Taraftar Çantalarını Tercih Ediyor

0
107

okul çantasıOkulların açılmasına az bir süre kala, okul çantaları satışları başladı. 40 ile 80 TL arasında değişen fiyatlar, vatandaş tarafından rağbet görüyor. Çocukların ise tercihi taraftar çantaları oldu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan ve 1943’ten beri Antakya halkına hizmet veren Ferah Kitap satış temsilcisi Ömer Yücel, çocukların özellikle lisanslı taraftar çantalarını tercih ettiğini, onlarında fiyatının 60 ile 80 TL arasında değiştiğini kaydetti. Satışların tam anlamıyla başlamadığını, fakat bir haftaya kadar çanta satışlarının iyi olmasını beklediklerinin altını çizen Yücel, velilere de tavsiyede bulunarak kaliteli çanta almaları konusunda uyardı.

Üç say sonra yırtılabilecek ve öğrencileri zor durumda bırakacak ucuz çanta almak yerine, kaliteli çanta almanın daha avantajlı ve karlı olduğunu kaydeden Yücel, kaliteli çantaların düzgün kullanılması durumunda en az iki yıl kullanılabileceğini dile getirdi. Birbirinden güzel çantaların satışa sunulduğu dile getiren Yücel, Ferah Kitap’ta ayrıca çocukların okul ihtiyaçlarını giderebileceği kaliteli ürünlerinde bulunduğunu aktardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here