Ödemelerinizi Online Olarak Yapabilirsiniz!

0
35

İskenderun Belediyesinden yapılan duyuruda, 7256 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 3. Taksit ödemeleri için son günün 31 Mayıs 2021 olduğu hatırlatılırken, ödemelerin online olarak yapılabileceği kaydedildi.

Konu hakkında yapılan açıklamada; “Değerli İskenderunlu Hemşerilerimiz, 7256 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 3. Taksit ödeme dönemi başlamıştır. Ödemelerinizi Pandemi nedeniyle bulunduğunuz yerden (ev, işyeri, cep telefonu, kişisel bilgisayar vb.) Belediye binasına gelmeden, sıra beklemeden (https://webportal.iskenderun.bel.tr/webportal/index.php) E-Belediye adresinden (E-ödeme Üyesiz dahil) kredi kartı ve hesap kartlarınızla da online ödeyebilirsiniz. İlginizden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Unutmayınız son gün 31 Mayıs 2021” ifadelerine yer verilirken, emlak vergisi ödemeleri ile ilgili olarak da şu açıklamada bulunuldu;

“Değerli İskenderunlu hemşerilerimiz,Emlak Vergisi ödemelerinizi de Pandemi nedeniyle bulunduğunuz yerden (ev, işyeri, cep telefonu, kişisel bilgisayar vb.) Belediye binasına gelmeden, sıra beklemeden (https://webportal.iskenderun.bel.tr/webportal/index.php) E-Belediye adresinden (E-ödeme Üyesiz dahil) kredi kartı ve hesap kartlarınızla da online ödeyebilirsiniz. İlginizden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here