Nesrin ile Arif de Evliler Kervanına Katıldı

0
167

nesrin düğünBasın camiasının genç muhabirlerinden Nesrin Berkyürek evliler kervanına katıldı. Berkyürek hayatını, Geyik Mefruşat’ın sahibi Arif Geyik’in oğlu Edip Geyik ile birleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Memo Restoranda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine giren genç çifti sevenleri de bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Düğün merasimine Berkyürek – Geyik ailelerinin yanı sıra, genç çiftlerin arkadaşları ve dostları da katıldı.

Mutluluğu gözlerinden okunan Nesrin ve Edip çifti bu mutluluklarını sevenleriyle paylaştı. Gecenin ilerleyen saatlerine dek gönüllerince eğlenen konuklar genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. Gece boyunca misafirlerle tek-tek ilgilenen genç çiftin anne ve babaları da çocuklarının bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür ettiler.

Bir dönem iskenderun.org’ta staj yapan, ardından çalışma hayatına Ses Gazetesinde devam eden meslektaşımız Nesrin Berkyürek ile hayatını birleştirdiği Edip Geyik’e bizde İskenderun Gazetesi olarak mutluluklar diliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here