Nermin Yıldırım Kara; “Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız!”

0
157

İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İl Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Saygılı, Azgınlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yerinde incelemelerde bulunarak neler yapılabileceğini istişare ettiklerini kaydeden Çevre Koruma Derneği Başkanı Kara; “Muhtarlarımıza, ciğerlerimizin yandığı yangından dolayı geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Muhtarlar ile birlikte yangında zarar gören mahallelerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında neler yapabileceğimizi konuştuk. Yaralar yavaş-yavaş sarılıyor, bütün kurumlara Allah kolaylık versin.

Akarca’da yangında zarar gören Cumali Bey ve Havva Hanımın evlerini de ziyaret ederek en kısa sürede eski günlerimize döneceğimizi konuştuk. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Mülki kurumlarımıza, belediyelerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here