Ne İstiyorsunuz? Belanızı mı? Mevla’nızı mı?

0
65

Aziz dostlar, değerli kardeşlerim, birlik beraberlik uğruna verilmeyen kaldı mı? Verdikçe öldürüyor, verdikçe istiyor, verecek bir şey kalmadı ki! Sayın Başbakanımız “ne istiyorsunuz, neyiniz eksik” diye soruyor? Yasalar ve hukuk çerçevesinde her isteğiniz karşılandı diyor. Evet, karşılandı ama bunlar hukuktan demokrasiden anlamazlar ki, istedikleri açık! Bölmeye izin vermeyeceğimize göre geriye istedikleri belaları kalıyor.

Geçmişi biraz eşeleyecek olursak, taleplerini daha net anlamış oluruz ve Başbakanımızın dokunulmazlıklarının kaldırılması girişimine de cevap olur. Dağda acımasızca öldürülen masum Askerlerimizin, Korucularımızın ve Şehirlerde estirdikleri hain saldırılar. Gaziosmanpaşa’da rutin hale gelen eylemler, Galatasaray’dan başlayarak Taksime kadar, Beyoğlu Caddesini sağlı sollu kırıp yakmalar, Kadıköy, Üsküdar meydanlarındaki taşkınlıklar. Masum insanlara ait araçların ateşe verilmesi, Adana ve özellikle Mersin Caddelerinin durumu. Güneydoğu illerimizde yaptıkları ise çekilir gibi değil. Bu illerimizde başta belediye başkanları ve milletvekillerinin eşliğinde pervazsız konuşmalar ve izinsiz yürüyüşler, rutin faaliyetler haline geldi. Hepsinde Apo’nun resmi ve PKK çaputu.

Peki, bu izinsiz faaliyetlerde istenilenler nelerdir? TSK hesap vermelidir. TSK’dan şehitlerimizin hesabı sorulacaktır. Özerklik yetmez, bağımsızlığımızı istiyoruz. Şu Bayrağın yanında bir de PKK bayrağı olsa ne güzel yaraşır. TSK için gereğini yapmaz ise Başbakanı en büyük Ergenekoncu ilan edeceğim. Baykuş tarafından Başbakanımıza, Has..tir küfrü. Van’da, TSK Kürdistan’dan defol git afişlerinin caddelere asılması. Askere lojmandan bayrak indirtilmesi ile Panzer üzerinde PKK Bayrağı ve Apo posteri ile ana caddede yürüyüş. Liderimiz Öcalan’dır, muhatabınız odur. Dişe diş, kana kan, önderimiz Öcalan. PKK silahlı gücümüz ve teminatımızdır. Herkes silahlansın vs bir hayli pislik, karın gürültüsü.

Bunlar teröristtir, bunlar için ağlama değil, köküne ayran suyu konulmalıdır. Yemlendiğin, teneffüs ettiğin bir ülkeye, vatanına bunu yapana yaratık dahi denmez.

Bunları bu hale gelmesine neden olanların sayısının ve destekçilerinin AKP içindeki sayısı dokunulmazlık fezlekesi ile ortaya çıktı. “Terörist canilerle sarmaş dolaş olanları, Halk da, Allah (cc)’da affetmez, gereği yapılacaktır” sözü, yüreklere su serpmiştir. Var olun, bunu çoktan hak etmişlerdir. İnşallah doğru olan yapılacaktır ama sorumlu bakanın, haberi yokmuş gibi, ‘herkesle görüşülecektir her yol denenecektir’ sözü, o kucak açılan teröristleri ve başını kast ediyorsa ki bu Sayın Başbakanımıza ters düşmesi anlamına gelir. Habur gibi bir yol hatası daha yapılmamalı diyerek, hoşça kalın, Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

e-mail: nurettincan1453@hotmail.com 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here