Nazım Culha; “Tek Amaç; Halka Hizmet”

0
59

gözcüler toplantı1Başkan Culha, Gözcüler Mahallesi’nde Düzenlediği İstişare Toplantısında Halkla Buluştu

Göreve geldiği günden itibaren mahallelerin sorunlarını halkla tartışmak, sorunlara ilişkin çözüm önerilerini ve talepleri dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği halk toplantılarıyla örnek bir belediyecilik sergileyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bu kez Gözcüler Mahallesi halkıyla bir araya geldi.

Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Gözcüler Hizmet Binası’nda halkla buluşan Başkan Culha, sorunları yerinde dinleyip, belediye çalışmalarını anlattıktan sonra yine halkla birlikte 329 bin 310 metrekarelik asfalt ihalesi çerçevesinde Akçalı’dan sonra Gözcüler Mahallesi’nde sathi asfalt kaplama çalışmasının startını verdi.

gözcüler toplantı2

Geniş katılımın olduğu toplantıda Başkan Culha, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, sorunların yakın takipçisi olacağını dile getirdi ve sorunların çözümü konusunda da ilgili birimlere talimat verdi.

Başkan Nazım Culha, beklentileri dinledikten sonra Gözcüler Mahallesinde başlayacak olan asfalt çalışmasının ön aşaması olan sathi kaplama çalışmalarını halkla birlikte başlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here