Nazım Culha; “Ben Yok Biz Varız!”

0
130

nazım culha16Geçtiğimiz haftalarda CHP Arsuz İlçe Yönetiminin öncülüğünde Arsuz Belediye Başkanlığı için gerçekleştirilen temayül yoklamasında 2. sırada yer alan Nazım Culha, hafta sonu teşekkür ziyaretleri gerçekleştirirken, siyaset anlayışında, ‘Ben değil, biz varız!’ olduğunun altını bir kez daha çizdi. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Aday Adayı Culha; “Her zaman vurguladığım gibi halkımızla içi içe oldum ve olmaya da devam edeceğim” dedi.

Arsuz ilçe sınırları içerisinde bulunan Karaağaç, Nardüzü, Karahüseyinli, Arsuz, Gözcüler, Hacıahmetli, Höyük, Arpagedik, Avcılarsuyu, Gökmeydan, Üçgüllük ve Akçalı beldelerini (Mahallelerini) ekibi ile birlikte ziyaret eden CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha; “Her zaman vurguladığım gibi halkımızla içi içe oldum ve olmaya da devam edeceğim. Temayül yoklamasında bize oy veren vermeyen, üye olan olmayan hatta partimizin mensubu olan olmayan herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah onların bu güçlü destekleriyle adaylığa ulaşacağız. Temayül yoklamasının tarafsız ve sağduyulu geçmesine katkı sunan Arsuz İlçe Teşkilatımıza ve aynı duyarlılığı gösteren parti üyelerimize teşekkür ediyorum.

nazım culha17

Arsuz ilçemize CHP’den aday olabilecek ilk dört aday adayının belirlenmesi için gidilen ön seçim ile belirlendi. Önümüzdeki süreçte de seçilen dört aday içerisinde yapılacak kamuoyu yoklaması sonunda aday belirlenecek. Şu unutulmasın ki, başkanlık için başvuruda bulunan bütün aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte birlik içerisindeyiz. Bu yola onların desteği ile devam edeceğiz. El ele kol kola verip, Arsuz’u CHP’ye kazandırmak için var gücümüz ile çaba göstereceğiz.

Bireylerler olarak birileri partimizin oylarının parçalanması için uğraş veriyorlar. Ama bizler birlik içerisinde hareket edip ona mahal vermeyeceğiz. Amaç Arsuz’u en iyi şekilde yönetecek kişiyi tespit edip, onun önderliğinde seçimi kazanması, bununla birlikte büyük şehir belediyesinin kazanılmasına da katkı sağlamaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here