Nardüzü Belediyespor, Antakya Gençlikspor’a Boyun Eğdi: 4-2

0
389

Hatay 1. Amatör Küme B Grubuna ait önemli maçta Antakya Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşan Nardüzü Belediyespor, rakibine 4-2 yenildi. Antakya Gençlik Spor Kulübü ise bu sonuçla play-off yolunda önemli bir engeli daha aştı.

Cumartesi günü Antakya Nazım Koka sahasında oynanan, Mehmet Dönmezalp, Hakan Özpınar ve Metin Horoz üçlüsünün başarıyla yönettiği maç, adeta gol düellosu şeklinde geçti. Karşılaşmada, Sarı-Siyahlı Antakya ekibi 1-0 öne geçti ancak ardı ardına yediği iki golle yenik duruma düşmesine rağmen maçı bırakmayarak sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildi.

Maça hızlı başlayan Antakya Gençlik Mehmet Dilmeç’in golüyle 1-0 öne geçti. Çabuk toparlanan Nardüzü Belediyespor önce Can Akkaya ile beraberliği sağladı ardından Burak Sebzeci ile 2-1 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Antakya Gençlik, günün golcüsü Mehmet Dilmeç’le 2-2’lik beraberliği sağladı. Golün morali ile rakibini ablukaya alan Antakya ekibi, Ali Aşıkoğlu ile bir kez daha öne geçti ve ilk yarı da 3-2’lik skorla sona erdi. İkinci yarıda da üstün futbolunu sürdüren Antakya Gençlik, Halil İbrahim Yortuk’un golüyle rakibinin direncini kırarak sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Antakya Gençlik puanını 21’e çıkararak play-off iddiasını sürdürürken, Nardüzü Belediyespor ise 16 puanda kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here