Müzik, Dilek Feneri ve Havai Fişek!

0
146

yeni yıl kkutlama12014 Yılı İskenderun Atatürk Anıt Alanında Karşılanacak

Yeni yıl, Atatürk Anıt Alanı’nda 31 Aralık 2013 Salı gecesi müzik yayını, dilek fenerleri ve havai fişek gösterisi ile karşılanacak. İskenderun Belediyesi’nce düzenlenecek olan yeni yıl kutlamasına, tüm halkımızın davet edildi.

Her yıl gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Anıt Alanındaki ‘Yeni Yıl Kutlamaları’ bu yılda coşkuyla gerçekleştirilecek. İskenderun’da 2014 yılı, İskenderun Belediyesinin organizesiyle, müzik, dilek fenerleri ve havai fişek eşliğinde karşılanacak. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, renkli görüntülerin yaşanacağı yeni yıl kutlamalarına tüm İskenderunluları davet ederken; “Her yıl yaptığımız ve gelenek haline gelen Yılbaşı kutlaması bu yılda Atatürk Anıt Alanında gerçekleştirilecek. Gelin, müzik, dilek fenerleri ve havai fişek eşliğinde yeni yılı karşılayalım. Gelin, tüm İskenderun halkı ile birlikte kucaklaşalım!” diyerek herkesi kutlamalara davet etti.

Öte yandan, yılbaşı gecesi için İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gerekli önlemler de alındı. Halkımız, her türlü istek ve şikâyetini İskenderun Belediyesi’nin 444 1939 numaralı çağrı merkezine ve 614 16 84 nolu telefona bildirebilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here