“Mutlu Olan Çocuklarla, Ülkemizin de Geleceği Mutlu Olur”

0
87

İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde Çocuklara Yeni Yıl Hediyeleri Dağıtıldı

İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nde, yeni yıl dolayısıyla 3-6 yaş arası 200 çocuğa kıyafet verildi. Çocuklara montlarını giydiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, çocukların ve ailelerin yeni yılını kutladı.

Çocukları seven Belediye Başkanı Civelek; “Çocuklarımızın yeni yıla sevinerek girmesini istedik.  Onlara ufak hediyelerimiz var. Çocuklar sevinecek, hepimiz sevineceğiz. Mutlu olan çocuklarla, ülkemizin de geleceği mutlu olur. Yeni yılın, daha güzel, mutlu, huzur ve sağlık içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Civelek, konuşmasının ardından, hediye paketlerini dağıttı.

Çocuklarına kıyafet almaya gelen anneler ve İskenderun Belediyesi Sosyal Market’inde gönüllü görev alan kadınlar, her zaman kadınların yanında olan, değer veren ve destekleyen Belediye Başkanı Civelek’e teşekkür etti.

İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Market’i çalışmaya başladığı bu güne kadar, yardımsever halkımızın, esnafımızın desteğiyle çok önemli bir sosyal dayanışmayı hayata geçirdi. Belediye hizmet binası giriş katında hizmet veren Sosyal Markette, büyük bir sosyal dayanışma ortamı yaratıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here