Mutlu; “İskenderun’u Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

0
60

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin altı oklu bayrağının altında, 35 yıldır hak, hukuk, adalet, emek mücadelesinde bir yurtsever, bir aydın olarak demokrasi mücadelesi veren İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ali Mutlu; “Kamu kaynaklarını hibe edenlerden İskenderunlu hemşerililerim adına hesap sormaya geliyoruz” dedi.

İskenderun’u ‘halkçı’ belediyecilik ile buluşturmak adına yola çıktığını ifade eden Mutlu; “İskenderun’da Halkçı Belediyecilikle; herkesin acısına ortak olmaya, sorunları çözmeye geliyoruz. 10 yıllık Belediyecilik bilgi ve birikimimizle sevdamız İskenderun şahlanacak. Ortak akıl ile sorunlarımızı çözeceğiz.

35 yıllık partili hayatımda 10 yıl İskenderun ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği Grup Başkanvekilliği defalarca Kurultay Delegesi (iki dönem liste delerek) İl ve İlçede her kademede görev aldım. Yakamda çocuklarımı ve partili yol arkadaşlarımı utandıracak bir leke olmadan; Sömürü ve talana karşı sizleri layıkıyla temsil ettim. Ülkemin ve kentimin menfaatlerini amansızca savundum. Hatay ve İskenderun’un talan edilmesine dur dedim.

Depremde onlarca yakınımı kaybetmiş olmama rağmen kenti terk etmedim, 2 ay boyunca çadırda ve arabada yatıp, İskenderunlulara merhem olmaya çalıştım.

Bilgi birikim ve uzman kadrolarıyla İskenderun’u imar etmeye talibim. İskenderun’da fark atarak İskenderun Belediye’sini ülkeme ve partime hediye edeceğim. Akdeniz’in İncisi İskenderun’u birlikte ortak akıl ile inşa ederek ayağa kaldıracağız!” şeklinde iddialı konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here