Müthiş Başlangıç!

0
112

iskenderunspor 1967-28İskenderunspor 1967 Sezonun İlk Maçını 7-0 Kazandı

İskenderunspor 1967 Futbol Takımı, sezon öncesi yaptığı çalışmalar ve transferlerde tüm Hatay halkının dikkatini çekmeyi başarırken, yeni sezonda çıktığı ilk maçını da 7-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.

Turuncu-Mavili ekip, İskenderun 5 Temmuz Stadı Yan Sahasında Sümerlerspor ile karşı karşıya geldi. İlk kez taraftarının karşısına çıkan İskenderunspor 1967’nin Sümerler maçını çok sayıda taraftar izlemeye geldi. Maçın favorisi olarak sahaya çıkan İskenderunspor 1967 maçın başlama düdüğüyle birlikte sahada etkisini gösterirken rakibi karşısında fazla zorlanmadı.

Maçın 5. dakikasında Bilge Kaaan ile öne geçen İskenderunspor 1967, farkı artırmak adına Sümerler kalesine yüklenmeye devam etti. Maçın büyük bir bölümünü Sümerler yarı sahasında oynayan İskenderunspor 1967 34. dakikada Ali Madak, 37. dakikada da Hazo Okitan’ın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 üstün tamamladı.

iskenderunspor 1967-29

Maçın ikinci yarısında da Teknik Direktör Halis Özipek futbolcularına kontrolü elden bırakmadan oynamaları talimatını verirken ikinci 45 dakikada gol yağmuru devam etti. 70. dakikada Tolga, 77. dakikada Samet, 80. dakikada Sefa ve 87. dakikada Onur ile gelen goller maçın skorunu belirledi. İskenderunspor 1967 rakibi Sümerler karşısındaki ilk maçtan 7-0 gibi farklı bir skorla ve üç puan alarak ayrılmasını bildi.

Maçın ardında kısa bir değerlendirmelerde bulunan Teknik Sorumlu Halis Özipek; “Rakibimizi hiç hafife almadan kendi oyunumuzu oynadık. Her maçımız bizim için aynıdır, bu nedenle arkadaşlarımız kendi oyunlarını oynadılar ve maçı farklı kazandılar. Onları tebrik ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here