Mustafa Barış Yeşilçimen Yüzme Müsabakası Cuma Günü Yapılacak

0
474

İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübünün geleneksel hale getirdiği ve bu yılda 4.cüsü yapılacak olan Mustafa Barış Yeşilçimen Yüzme müsabakası, 22 Şubat Cuma günü İskenderun Kapalı Yüzme havuzunda yapılacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan müsabakaya yarışmacı olarak katılmak isteyen yüzücüler, en geç yarına kadar başvurabilecek.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İskenderun Deniz Ticaret Odası’nın katkıları ile İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübünün gerçekleştireceği, 4. Mustafa Barış Yeşilçimen Yüzme müsabakasına katılmak için çağrıda bulunan Kulüp Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz ve her yıl 22 Şubat’ta yaptığımız yüzme müsabakası ücretsizdir. Bu müsabakaya ferdi olarak katılmak isteyen sporcular 05325138706 numaralı telefonu aramaları, kulüp bazında katılacaklar ise muratkaptanoglu@hotmail.com adresine sıkıştırılmış dosya (zip veya rar) şeklinde göndermeleri yeterli olacaktır” dedi.

22 Şubat günü saat 17.30’da yapılacak olan müsabaka için son başvuru tarihinin 20 Şubat’ta (yarın) son bulduğunu hatırlatan Baş Antrenör Kaptanoğlu, 50 mt. serbest (bayan/erkek), 4×50 mt serbest bayrak (bayan/erkek) ve 4×50 karışık bayrak yarış sonunda dereceye girecek sporculara madalya ve kupa verileceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here