Mursaloğlu, Aday Olmayacağını Açıkladı

0
203

CHP Gençlik Kolları Başkanı Mursaloğlu, Gençlik Kongresinde Aday Olmayacağını Açıkladı…

“Partimize Yönelik Hizmetlerime Her Daim Devam Edeceğim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu, 9 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirecekleri kongrede aday olmayacağını duyurdu.

Yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 9 Şubat 2020 tarihi itibariyle sonlandıracağını kaydeden Mursaloğlu, görev süresi boyunca iki önemli seçim yaşadıklarını ve çok çalıştıklarını ifade etti. Gençlik Kolları Başkanlığına aday olan arkadaşlarına başarılar dileyen Mursaloğlu, kendisinin de her zaman partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini belirterek; “Kuruluşun ve kurtuluşun partisi, ülkemizin kurucu iradesi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2018 tarihinden bu yana yürüttüğüm CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 9 Şubat 2020 tarihinde yapacağımız kongre ile sonlandıracağım.

Gençlik Kolları Başkanlık dönemimde yol arkadaşlarım ile birlikte başarılı işler yaptık. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi ayrıca 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi olmak üzere 2 önemli seçim geçirdik. Tüm bu seçimlerde gece gündüz astığımız afişler, bayraklar, hiç durmadan sokak sokak dolaştığımız mahalleler, evler oldu. Kentimizin çeşitli noktalarında stantlar, seçim çadırları kurduk, halkımızla hep iç içe olduk.

Buradan belirtmek isterim ki Gençlik Kolları bu partinin her daim enerjisi olmuştur, çalıştığım tüm yoldaşlarım gerek sahada broşür dağıttı gerek afiş, bayrak, pankart astı gerekse politika üretti, bu politikaları insanlara anlattı. Kapalı alanlardan çıkıp İskenderun anıt meydanında konserler düzenledik, etkinlikler yaptık. Çeşitli noktalarda basın açıklamaları yaptık. Bu vesileyle tüm bunları sağlayan İskenderun Gençlik Örgütüme ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Tüzüğümüzün 3.Maddesinde “Cumhuriyet Halk Partisi ve üyeleri için siyasal yaşamda görev almak, onurlu bir toplum hizmetidir. Erdemli olmak, Cumhuriyet Halk Partili olmanın önkoşuludur” denilmektedir ve ben bu onuru yaşadığım için çok gururluyum. Seçimler bir bayrak yarışıdır, parti içi şölendir. Bu sebeple inanıyorum ki 9 Şubat günü yapılacak kongreden İskenderun Gençlik Örgütü kol kola, birlik içinde çıkacaktır.

Bu inançla, 9 Şubat tarihinde yapılacak CHP İskenderun Gençlik Kolları Kongresinde aday olmayacağımı belirtir “Ulusa hizmet yolunda tüm varlığımız ile çalışmak parti üyelerinin bozulmaz andıdır” ilkesinden yola çıkarak partimize yönelik hizmetlerime her daim devam edeceğimi beyan ederim. Bu vesileyle bir kez daha birbirinden değerli başkan adayı arkadaşlarıma, yoldaşlarıma başarılar dilerim” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here