Mullaoğlu; “Hatay Halkı Kardeşliğini Devam Ettirecek”

0
122

chp-igc ziyaretCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Dün gerçekleştirilen ziyarette İl Başkanı Mullaoğlu’nun yanı sıra CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor ve Hatay İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan da hazır bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette güncel konulara da değinen CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu; “Suriye olaylarında en net politikayı muhalefet olarak CHP ortaya koymuştur. Yine daha önceki Kuzey Irak meselesinde, mayınlı araziler meselesinde CHP muhalefet olarak en net tavrı koymuştur. Genel merkez, ilçe örgütlerimiz bu konuda çok iyi çalışıyor” dedi.

Açıklamalarında Reyhanlı’daki patlamalara da değinen CHP İl Başkanı Mullaoğlu, ilçede yaşanan patlamalar konusunda Başbakanın halka yalan söylediğini savundu. Mullaoğlu, bu doğrultuda patlamayı yapanın Başbakanın beslediği El-Nusra örgütü olduğuna, örgütün bu patlamayı üstlenerek görüntülerini ise internette yayınladığına değindi.

Başbakan’ın Alevi-Sünni çatışması çıkarmayı amaçladığına da işaret eden CHP’li Mullaoğlu; “Başbakanın bu ayrıştırıcı politikalarına rağmen Hatay halkı bu kardeşliği devam ettiriyor ve ettirecek!” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here