Muhtar Tuzluoğlu’dan Başkan Tosyalı’ya Teşekkür

0
56

Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu, mahallede İskenderun Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkürlerini ileten Muhtar Tuzluoğlu, şunları söyledi; “İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ile göreve geldiği ilk günden bugüne kadar sürekli iletişim halinde olduk. Mahallemizin sorunları Başkanımıza ilettik. Başkanımızda sağ olsun sürekli bizlerin yanında oldu.

ollarımız yenileniyor, kaldırımlarımız yeniliyor, spor tesisleri yapılıyor, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında semt pazarımız yenileniyor. Mahallemizde yapılan ve yapılmakta olan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyorum.”

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar değerli hemşerilerimizin hizmetinde olduk, olmaya devam edeceğiz. Halkımıza en iyiyi vermenin gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Her şey İskenderun için” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here