Muharrem Ayının Bereketi ve Güzelliği Paylaşıldı

0
19

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Muharrem Ayı dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve üyelerle bir araya geldi. Muharrem Ayına uygun olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu ziyarette, Başkan Fırat, gazetecilere aşure ikramında bulundu.

Muharrem Ayının manevi ikliminin yoğun olduğu bir ay olduğunu kaydeden İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, ziyaretten dolayı İGC Başkanı Diyap Atar’a ve şahsında tüm gazetecilere teşekkür etti.

Başkan Diyap Atar ise bu güzel ve mübarek ayda bereketi birlikte paylaştığımızı ifade ederek; “Aşure paylaşmak, paylaştıkça çoğalmak demektir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Uğur Başkanımıza da ikramından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderunlu gazetecilerin, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’a ziyaretinde Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun temsilcisi Sabriye Sönmez de hazır bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here