Muay Thai Takımı Hatay’a Dereceyle Döndü

0
341

muaythai turnuva12Türkiye Muay Thai Federasyonu faaliyet programında yer alan 7-11 Ekim 2015 tarihinde Muğla Marmaris’te düzenlenen “Minik Yıldızlar Türkiye Şampiyonası”nda Hatay Büyükşehir Belediyespor (BŞB) Kulübü adına yarışan sporcularımız şampiyonada 1 Şampiyonluk, 2 İkincilik ve 3 Üçüncülük derecesi ile toplamda 6 madalya kazanarak çok büyük bir başarıya imza attılar. Dereceye giren bu sporcular milli takıma girmeyi hak ederek, yapılacak olan Avrupa Kupası’nda ülkemizi temsil edecek.

Hatay BŞB Gençlik Spor Kulübü Muay Thai Antrenörü Mehmet Yanık, elde edilen başarılarla ilgili yaptığı açıklamada; “Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e ve bütün Büyükşehir Belediyesi spor yetkililerine çok teşekkür ederim” dedi.

Şampiyonada Hatay Büyükşehir Belediyespor kulübünü temsil edip dereceye giren sporcular şöyle oldu: Zehra Yanık (Türkiye Birincisi), Onur Akar, Sedef Sarı (Türkiye İkincisi), Zeynep Gökçe, Sevilay Kaya, Gökçe Aslan (Türkiye Üçüncüsü).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here