Motosiklet Tutkunları Raze Moto Garage’da Buluşacak

0
47

İskenderun ve Arsuz ilçelerindeki motosiklet tutkunlarının ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verecek, çeşitli markalarda motosiklet satan Raze Moto Garage hizmete girdi. Motor severler bu işyerinde koruyucu ekipmanları da bulabilecekler.

İşletmeciliğini Edip Özgör’ün yaptığı Raze Moto Garage, Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi (20 metrelik) yol üzeri Onur Sitesi yanında düzenlenen bir törenle hizmet vermeye başladı.

İskenderun ve Arsuz’da çok önemli bir kitle oluşturan motosiklet tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap verecek olan Raze Moto Garage sahibi ve işletmecisi, genç girişimci Edip Özgör, kısa bir süre önce işyerlerini hizmete açtıklarını belirtti.

Özgör; “Motosiklet tutkusu, beraberinde araç ve ekipman talebini de getirdiği için, bölge insanına çok alternatifler sunmak istiyoruz. Motosiklet tutkunu, çok geniş beklentilere sahip olur. Biz de Yamaha, Honda, Suzuki, KTM marka 125-1000 cc motosiklet kategorilerinde süper sport, naked, scooter modellerimizle beklentileri karşılamayı hedefliyoruz.

Ekipman kısmında da mthelmets, mtshelmets, sway, SMK kask modellerimiz ve scoyco korumalı montlar ve eldivenler, prosev, alpinestar dainese montlar satışımız var” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here