Moraller İyi, Ancak Ligler Ertelendi

0
30

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirveyi yakından takip eden temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu Denizli deplasmanında aldığı galibiyetin moraliyle gözünü bu hafta sonu oynayacağı Sarıyer maçına çevirmişti. Ancak Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı nedeniyle TFF liglerin süresiz olarak ertelendiğini belirtti. Programa göre, İskenderunspor-Sarıyer mücadelesi, 17 Aralık Pazar günü, Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda saat 14.00’ta başlayacaktı.

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor hafta içinde Ziraat Türkiye Kupasında Süper Lig ekiplerinde MKE Ankaragücü’ne elenirken, hafta sonu da lig maçı için Denizli’deydi. Temsilcimiz Denizlispor’u mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. Bu galibiyetin ardından moral depolayan İskenderunspor gözünü bu hafta Osmaniye’de oynayacağı Sarıyer maçına çevirmişti.

Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı ile harekete geçen TFF liglerin süresiz olarak ertelendiğini belirtti.

Olayla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu açıklamasında; “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelenmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur” denildi.

İskenderunspor 6’ncı Sırada

Puanını 26’ya çıkaran temsilcimiz, klasmanda 6. sırada bulunuyor. Rakibimiz Sarıyer ise 17 puanla 15. sırada. Grupta GMG Kastamonuspor 37 puanla grup liderliğini sürdürürken, 33 puandaki Amedspor 2. sırada zirveyi yakından takip ediyor. Yine 33 puandaki Alagöz Holding Iğdır FK 3. sırada, 30 puanlı Anagold 24 Erzincanspor da 4. sırada yer alıyor. 30 puanlı bir diğer takım Isparta 32 spor da 5. sırada kendisine yer buldu.

Turuncu-Mavili ekibimiz, Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda oynanacak Sarıyer maçından da galibiyetle ayrılarak zirvenin takibinde olmak istiyor. İskenderunspor çalışmalarını Teknik Direktör Koray Palaz nezaretinde sürdürüyor.

Denizli Deplasmanında 3 Puan Çıkardı

Ligde önceki hafta 68 Aksaray Belediyespor’u mağlup ederek 6 haftalık galibiyet ve puan hasretine son veren Denizlispor, sahasında temsilcimiz İskenderunspor’u konuk etti. Turuncu-Mavili temsilcimiz ilk yarısını 1-0 mağlup bitirdiği mücadeleden 2-1’lik skorla galip ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Denizli ekibi mücadeleye daha üstün başlayan tarafı ve aradığı golü 14. dakikada Gökhan Süzen’in serbest vuruştan attığı şık golle buldu ve soyunma odasına bu skorla gidildi. İkinci yarıya ise adeta golle başlayan temsilcimiz İskenderunspor, 48. dakikada Hamza ile eşitliği sağladı. Golden sonra oyun üstünlüğünü de ele geçiren İskenderunspor, 71. dakikada Süleyman Güneş’in serbest vuruştan attığı muhteşem golle öne geçti: 1-2. Mücadele de bu skorla sona erdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here