Moral Desteği!

0
124

iskenderunspor 1967 (19)İskenderunspor 1967 Futbolcularına Amigo Zafer’den Kahvaltı!

Turuncu-Mavili renklere gönül veren ve yıllarca desteğini esirgemeyen Amigo Zafer, son yılların en sahipsizlik döneminin yaşandığına dikkat çekmek adına İskenderunspor 1967 ftbol takımının futbolcularını kahvaltıda bir araya getirdi. Bölge takımlarına gerekli destekler sağlanamayınca birçok takımın ortada kalmaya başladığına işaret eden Amigo Zafer; “Bütçemiz kadar elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ve bölge iş adamlarımız da bu takıma sahip çıksın istiyoruz” dedi.

iskenderunspor 1967 (20)

İskenderunspor 1967’nin memleketin takımı olduğun belirten Amigo Zafer; “Takımımıza destek amacıyla bugün sporcularımıza kahvaltı verdik. Bizim bütçemiz bu kadar, biz bu kadarını yapabiliyoruz. İsteğimiz öncelikle tribünlerden gelen İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in memleketimizin takımına sahip çıkması. Bakın forma giyen bütün futbolcuların hepsi İskenderunlu. Bir iki tane yabancı uyruklu sporcumuz var. Hocamız İskenderunlu ve bu iş için çok büyük emekler veriyor. Başkanımız Seyfi Dingil takımımıza sahip çıksın.

Dışarıdan Yılmaz Vural ya da eski sporcuları getirip, dünyanın masrafı yapılacağına İskenderunspor 1967 spor kulübümüze sahip çıkılsın. İskenderun’un sesi böyle duyurulmaz. İskenderun’un sesi, bu takım başarılı olduğunda yükselir. Başarılı olmak için her zaman destek gerekir. Tabi iş sadece Başkanımız Seyfi Dingil ile de bitmiyor. Burada kentimizde yaşayan iş adamlarının da takımımıza destek çıkması gerekiyor” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here