MKÜ Yemen’de Düzenlenen Türk Eğitim Fuarına Katıldı

0
69

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), 3-7 Mart 2013 tarihleri arasında Türk Üniversiteleri’nin de yer aldığı Yemen Türk Büyükelçiliği’nin Koordinasyonu ile Yemen’de yapılan Eğitim Fuarına katıldı.

Fuarda, Mustafa Kemal Üniversitesi’ni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Can, Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Osman Şahin ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Muharrem Keskin temsil etti. Fuarda Türkiye’den 36 üniversite stant açtı.

Fuarda MKÜ’nün eğitim olanakları, fiziki alt yapısı, bilimsel çalışmaları hakkında öğrencilere ve velilere bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca sosyal ve kültürel faaliyetlerin olduğu rahat ve huzurlu bir ortamda uluslararası standartlarda eğitim alabilecekleri aktarıldı.

Üniversite fakültelerinin tamamının İngilizce ve Arapça tanıtım broşürleri, gerek öğrenciler gerekse fuara katılan diğer üniversiteler tarafından oldukça beğeni topladı.

MKÜ standını ziyaret eden Sana Büyükelçisi Fazlı Çorman’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Can tarafından MKÜ logolu plaket takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here