MKÜ Tıp Fakültesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

0
896

mkü-tıp fakültesiMustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Devir Teslim Töreni gerçekleşti. MKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Büyükbaş ve Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Hasan Gökçe ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Nacar düzenlenen törenle görevlerini devrettiler. Prof. Dr. Ali Özcan Tıp Fakültesi Dekanı olurken, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Şilfeler ve Yrd. Doç. Dr. Harun Alp Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları olarak görevi devraldılar.

Gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, bugüne kadar görevlerini sürdürmüş olan akademisyenlere yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Güder Tıp Fakültesi yöneticilerine bundan sonra yapacağı özverili çalışmalarında başarılar dileyerek plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Rektör Güder, Belçika’da EUA Konferansına Katılıyor

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder Avrupa Üniversiteler Birliği (European University Association, EUA) tarafından düzenlen ve her yıl yapılan konferansa katılıyor. Konferans 11-12 Nisan 2013 tarihlerinde Belçika’nin Ghent şehrinde bulunan Ghent Üniversitesi’nde yapılacak. Avrupanın farklı üniversitelerinden Rektör ve Rektör Yardımcısı gibi üst düzey yöneticilerin katılacağı Konferansa 400’ün üzerinde kişinin katılması bekleniyor. Konferansta; Yükseköğretimde Uluslararalılaşma, Yükseköğretimde Uluslararası İşbirliği, Öğrenci ve Akademik Personel Değişimi, Uluslararası Yükseköğretim, Yükseköğretimde Akreditasyon, Araştırma, Kalite ve Akademik Değerlendirme, Ortak Diploma Programları gibi konular hakkında sunumlar yapılacak. Konferansa Rektör ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli ve Prof. Dr. Mehmet Fatih Can ve Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yavuz Mazlum da katılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here