MKÜ Rektörü Kaya Vali Topaca’yı Ziyaret Etti

0
151

vali-rektör ziyaret1Görevine başlayan Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Topaca, güçlü bir ülke olabilmek için çalışmanın, üretmenin ve eğitilmiş bir toplum oluşturmanın gerekliliğine vurgu yaparak; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şevk ve azimle gelecek nesillerin daha iyi yetişebilmesi için bir bilim yuvası olan üniversitemizle ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Siz de üniversitemize yıllardan beri  hizmet ediyorsunuz. Bundan sonra da rektörlük görevinizi başarıyla yapacağınıza olan inancımız tamdır. Yeni göreviniz hayırlı olsun, başarılar diliyorum” dedi.

Rektör Kaya ise kabullerinden dolayı Vali Topaca’ya teşekkür ederek, ziyaretin anısına kendilerine işlemeli bir tablo hediye etti.

MKÜ Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden Kutlama

Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya’yı MKÜ Kurma ve Yaşatma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyaret etti. Vakıf Başkanı Ali Özbuğday ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Selahattin Eskiocak, Osman Mıstıkoğlu, Mehmet Galioğlu, Orhan Sait Kalaycıoğlu, Tahsin Rende, Gazi Osman Ovalı ve M. Ali Yüksel’den oluşan heyet, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Vakfın Mustafa Kemal Üniversitesi’ne olan katkısından bahsedilen ziyarette, Üniversitenin gelişimi ve bundan sonra karşılıklı olarak neler yapılabileceği gibi konulara değinildi. Başkan Ali Özbuğday ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerinin Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya’yla uzunca bir süre sohbet ettikleri ziyaret iyi dileklerin ardından sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here