Minikler, Yıldızlar ve Gençler ‘Aba Güreşi’ Müsabakaları Başlıyor

0
250

aba güreşi1Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB) ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın birlikte düzenlediği “Aba Güreşi Turnuvası-Minikler, Yıldızlar ve Gençler Aba Güreşi Müsabakaları” 6 Aralık 2015 Pazar günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilecek. 6 Aralık 2015 Pazar günü saat 08.00-10.00 arasında tartı (yazılma) işlemleri müsabaka alanında yapılacak, müsabakalar ise saat 11.00’de başlayacak.

Hatay’ın yerel zenginliklerinin ortaya çıkarılması, korunması, yaşatılması, soyut ve somut kültürünün tanıtılması maksadı ile “Aba Güreşi Enerjisinin Yönlendirilmesi” projesi kapsamında yer alan 2016 yılında ve daha sonraki yıllarda ilimizi, ülkemizi temsil edecek güreşçilerimizin yetiştirilmesine ve gelişmesine katkı sağlayacak olan bu spor müsabakalarında, minikler- yıldızlar kategorilerinde 2000 ve daha küçük doğumlular, gençlerde ise 1996-1999 doğumlular yer alacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hatay genelindeki tüm aba güreşi severleri, 6 Aralık Pazar günü Dev Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan aba güreşi müsabakalarını izlemeye davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here