Minik Yüreklerden Büyük Kampanya

0
104

naciye düzen anaokulu3Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu ve Delsa Filter işbirliği ile ‘Kitap ve Oyuncak Kumbarası’

Tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de çocuklar tarafından büyük coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, okul bahçesinde şenlik düzenleyen Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, bu özel günde bir ilke imza atarak ‘Kitap ve Oyuncak Kumbarası’nın açılışını da gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde okul bahçesinde başlayan kutlamalar çerçevesinde, Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu ve Delsa Filter Sanayi işbirliği ile yaptırılan ‘Kitap ve Oyuncak Kumbarası’nın açılışı gerçekleştirildi. İhtiyaç sahibi çocuklara kitap ve oyuncak temin etmek için yaptırılan Kitap ve Oyuncak Kumbarası öğrenci ve velilerden büyük ilgi gördü.

Kutlamalarda, çocuklara Geleneksel Ortaoyunu oyuncularının hazırlamış olduğu “Sihirli Kedi” adlı tiyatro oyunu izlettirildi. Çocuklar, öğrenmiş oldukları şiir ve şarkıları büyük bir coşkuyla söylerken, velilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Palyaço ve animasyon gösterileriyle iyice coşan minikler, dağıtılan pamuklu şekeri de afiyetle yediler. Türk bayraklı balon ve Türk bayrağı da dağıtılan çocuklara yüz boyama da yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here