Mimarlık Fakültesi’nde Devir Teslim Töreni

0
80

mkü-mimarlık fakültesiMustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Mimarlık Fakültesi devir teslim töreni, Mimarlık Fakültesi Toplantı Salonu’nda MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurtsever Soysal görevini Prof. Dr. Zeynep Erdoğan’a devretti. Dekan Yardımcıları Yard. Doç. Dr. Elif Bozdoğan ve Yard. Doç. Dr. Mert Nezih Rifaioğlu dekan yardımcılığına devam edecekler.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, bugüne kadar görevlerini sürdürmüş olan akademisyenlere yapmış oldukları özverili katkılarından dolayı teşekkür etti. Rektör Güder, görevi devralan yöneticilerle ilgili de “Tecrübeli yöneticilerin bilgilerinden ve geçmişe dair uygulamalarından yeni yönetimi haberdar edip kuruma yeni bir nefes getirerek üniversitemizi daha ileriye götürmeyi hedeflemekteyiz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Güder Mimarlık fakültesi yöneticilerine bundan sonra yapacağı özverili çalışmalarında başarılar dileyerek plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here