Mimarlar Odası Yeni Yönetimi Görev Bölümü Yaptı!

0
497

mimarlar odası8Başkanlığa Yeniden Koray Tanın Seçildi

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği, 14. Olağan Genel Kurul toplantısını 20-21 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleştirdi. İlk gün Ticaret ve Sanayi Odasında ikinci gün ise temsilcilik binasında yapılan ve iki gün süren 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonunda; Yönetim kurulu asil üyeliğine Koray Tanın, Özgür Murt, Abdullah Uçar, M. Tolga Yiğit ve Arzu Çakıcı seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliğine seçilen isimler ise Şeyda Başar, Neslihan Koç Okurlar, Mustafa Öz, Cemil Karaoğlan ve M. Pınar Yörenç oldu. Yapılan seçimlerde toplam 135 üyenin 59’u oy kullandı.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in de katıldığı toplantının açılış konuşmasını Mimarlar Odası İskenderun Temsilcisi Koray Tanın yaptı. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ise kentlerin geleceğimizi şekillendirdiğini belirterek, bu anlamda mimarlık mesleğinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

mimarlar odası9

Churchill’in ‘önce biz binalarımızı şekillendiririz, sonra binalarımız bizi şekillendirir’ sözüne dikkat çekerek, yeni imar planı yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Civelek; “Kentleri biz şekillendiririz, ondan sonra kentler bizi, geleceğimizi şekillendirir. Geleceğimizi iyi şekillendirebilmek için kentlerimizi doğru şekillendirmemiz gerekiyor. Dünyaya yön veren kentlerdir” dedi.

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliğinin yapmış olduğu 14. Olağan Genel Kurul toplantısı ve seçimi sonucunda yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin görev bölümü ise 26 Aralık 2013 tarihli yönetim kurulu toplantısında belirlenerek karara bağlandı.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Başkan: Koray Tanın, Sekreter Üye: Abdullah Uçar, Sayman Üye: Mehmet Tolga Yiğit, Üye: Özgür Murt, Üye: Arzu Çakıcı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here