Milliyetçiler Bayramı Antakya’da Kutlanacak!

0
395

antakya ülkü ocakları1Ülkü Ocakları, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Akkaya, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hatay Ülkü Ocakları il binasında düzenlenen künefe şölenine, Hatay Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Yetişen, Antakya Gazeteciler Cemiyeti ikinci başkanı Hasan Okay, Türk Sağlık-Sen Hatay şube başkanı Hayrettin Şahin, Türk Yerel Hizmet-Sen Hatay şube başkanı Mustafa Şener, MHP merkez ilçe ikinci başkanı Mehmet Ali Yıldırım ve merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Ali Ayan, çok sayıda basın mensubu ve ülkücü genç katılım gösterdi.

Hem ülke gündemindeki olayları değerlendirmek hem de basın mensupları ile fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen künefe şöleninde konuşan Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Akkaya, 3 Mayıs Milliyetçiler Bayramı’nda düzenleyecekleri etkinlik hakkında bilgiler verdi. Akkaya, 3 Mayıs Milliyetçiler Bayramı’nda ilk olarak DSİ Parkı’nda ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ Yürüyüşü, halkoyunları gösterisi, mehteran takımı gösterisi ve pilav-ayran dağıtımının yapılacağını ve ardından Meclis Kültür Merkezi’nde “Destanlaşan Ülkücü Hareket” adlı oratoryonun sahneleneceğini söyledi.

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Akkaya; “Biz bu dönemde itirazımızı yüksek sesle bu yürüyüşle dile getireceğiz ve Hatay halkının sesimize ses katmasını, bize omuz vermesini rica ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here