Milli Sporcu Elisa’dan Başkan Civelek’e Ziyaret!

0
379

İskenderun’daki tek yüzme kulübü olan Yüzme İhtisas Kulübü sporcularından Elisa Kenar, U19 Türkiye Bayanlar Sutopu Milli Takımına girmesinin ardından elde ettiği bu başarının mutluluğunu İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de paylaştı. Başkan Civelek; “Aslında bu başarı çok geç kalınmış bir başarıdır” derken, bu başarının İskenderun’u taçlandırdığını belirtti.

Yüzme İhtisas Kulübü Başkanı Murat Kaptanoğlu, Kulüp Antrenörlerinden Esin Kakeci ve Mehmet Aktop ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i makamında ziyaret eden Elisa Kenar, milli takıma seçilmiş olmasından ötürü duyduğu gururu ve mutluluğu dile getirdi.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kaptanoğlu ise; “İskenderun’da 150 sporcumuza yüzme kursu veriyoruz. Birçok müsabakalara da katılarak ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, iyi derecelerle dönüyoruz. Çalışmalarımıza yaz-kış demeden devam ediyoruz. Deniz Ticaret Odası bizlere büyük katkı sunmaktadır, onlara huzurunuzda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Biz bu işe gönül verdik. Bunun içinde gerekli altyapıya da sahibiz! Sizin de yüzme sporuna biraz daha destek vermenizi bekliyoruz” dedi.

Başarının büyük olduğuna değinen Başkan Civelek’de; “Seni ve bu başarıda emeği olan hocalarını kutluyorum. İskenderun bayrağını yükselttiğin için! Aslında bu başarı çok geç kalınmış bir başarıdır. Deniz kenti olan bir kentten bu gibi başarıların daha fazla olması gerekirdi. Şuanda olması da iyidir. Bu başarı bizi taçlandırdı” dedi.

Kulüp Başkanı Kaptanoğlu, Pazar günü İskenderun’da saat 14.00’de kapalı yüzme havuzunda Adana Çınarlı Sutopu takımı ile yapacakları özel karşılaşmaya Başkan Civelek’i de davet ederken, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’te bu karşılaşmaya katılacağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here