Milletvekili Karasayar, Seçim Öncesi Ziyaretlerini Sıklaştırdı

0
120

karasayar-muhtar ziyaret1Ak Parti Hatay Milletvekili ve ikinci sıra adayı Orhan Karasayar, yaklaşan 1 Kasım genel seçimler öncesi ziyaretlerini sıklaştırdı. Muhtar ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Karasayar’a ziyaretlerde Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve partililer de eşlik etti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasaylar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe teşkilatı başkanı Vedat Tosun ve partililerle birlikte Kurtuluş Mahallesi Muhtarı ve azalarını ziyaret etti. Mahalleye Belediye Başkanı ve Milletvekili ve adayının geleceğini duyan sakinler de sorun ve sıkıntıları anlatmak için bir araya geldi.

Mahalle muhtarı Hikmet Sağlam ve Azaları tarafından karşılanan Milletvekili Orhan Karasayar ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

karasayar-muhtar ziyaret2

Muhtarlık binasının olmamasından yakınan Muhtar Sağlam, diğer muhtarlara yer verildiğini hatırlatarak; “Bize yapılmadı, bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz. Lütfen bize de bu konuda yardımcı olun” dedi.

Belediye Başkanı Dingil ise yer sorununun olduğuna işaret ederek bu konuda yer gösterilmesi durumunda hemen binanın yapılacağını söyledi.

Bazı mahalleli bayanlar ise mahallede çöp ve Park sıkıntısının yaşandığına dikkat çekerek, Belediye Başkanı ve Milletvekilinden bu konuda yardım beklediklerini ifade ettiler.

Milletvekili Karasayar ve beraberindekiler daha sonra Yenişehir ve Hürriyet Mahalleleri Muhtarlarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here