MHP’li Gül; “İskenderun’da Ahlaksızlık ve Rüşvet Kazandı”

1
132

ibrahim gül16MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı, İskenderun’da birçok seçim pusulasında MHP logosu olmadığını gördüklerini ve bu konuda tutanak tutturduklarını da belirtti.

Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, iktidar partisinin çirkin oyunlarla oy toplamaya çalıştığını ve bunda da başarılı olduğunu öne sürerek; “Namussuzca ve ahlaksızca bu seçimi kazandılar” dedi.

Seçimlerin İskenderun’a, Hatay’a, vatana ve millete hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan MHP Adayı İbrahim Gül; “Seçim çalışmalarında iktidara gelmek için uzun süre mücadele ettik. Bizimle bu kutlu yolda çalışan vatandaşlara ve partililerimize teşekkür ediyorum. Müthiş bir mücadele verdik ve İskenderun’da en fazla oyu arttıran parti olduk. Ama bu bizi iktidar yapmaya maalesef yetmedi. İskenderun’da aldığımız bu oylarla milletimiz bizi güçlü kılmıştır. Bu da şunu gösteriyor ki, MHP her geçen gün güçlenerek geliyor. Seçim bitti ama mücadelemiz bitmedi! Seçim çalışmaları boyunca halkı, rüşvet, baskı, öfke ve şiddete yenik gelmemeleri konusunda uyardık. Ama maalesef görünen o ki halkımız buna yenik düştü. Bu seçimde demokrasi büyük yara almıştır. Ümit ediyorum ki milletimiz, sıkıntı duyacağı bu durumdan kurtulmak için önemli adımlar atarlar” dedi.

ibrahim gül17

Oy Pusulalarında MHP Logosu Yoktu!

İskenderun’da bir çok seçim pusulasında MHP logosu olmadığını gördüğü ve bu konuda tutanak tutturduklarını belirten Gül; “Buluttepe ve Cumhuriyet mahallesinde bazı oy pusulalarında logo olmadığı arkadaşlarımız tarafından tespit edilmiştir. Bu nedenle seçimin iptali için dilekçemizi İlçe Seçim Kuruluna sunduk. Bu başvurumuz kabul edilmez ise kazanan kişi halkın temsilini hakkıyla yapıyor olmayacaktır. Bu nedenle hak arayışındayız ve ümit ediyorum ki bu dilekçemiz kabul görür.

İktidar partisi adayları, seçim çalışmaları boyunca sinsice davranarak benim Büyükşehir Adayımız Mete Aslan ile tartıştığımız yönünde dedikodular yaymıştır. Bu çok ayıp ve ahlaksızca bir söylemdir. Biz Mete beyle abi ve kardeş gibiyiz. Birbirimizi hiç üzmedik. Fakat ne yazık ki bu dedikoduyu yayarak amaçlarına ulaşmayı başardılar. Namussuzca ve ahlaksızca bu seçimi kazandılar. Bununla övünebilirler. Kısaca İskenderun’da ahlaksızlık ve rüşvet kazandı.

Seçimin olacağı günün akşamına kadar bizim arkadaşlarımız erzak, beyaz eşya dağıtanları kovalamıştır. Bu şekilde yapılan seçim etik midir? Doğru mudur? Bunlar bütün yasakları çiğnemiştir. Haksız ne varsa onu yaptılar ve adil olmadılar. Kısaca İskenderun ehli olmayan insanlara emanet edildi” diye konuştu. Gül, bütün bu olumsuzluklara rağmen milletin kendilerine vermiş olduğu muhalefet görevini yapıcı ve halkın çıkarına göre yapacaklarını kaydetti.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here