MHP’li Gül; “Belediyeyi Almak İçin Gün Sayıyoruz”

0
56

mhp-sendika ziyaretMHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçim çalışmaları çerçevesinde dün Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesini ziyaret ederek, burada sendika üyeleri ile bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Adayı Gül; “MHP belediyeyi almak için gün sayıyor” dedi.

Hizmet-İş sendikası İskenderun Şube Başkanı ve aynı zamanda Hak-İş İl Temsilcisi olan Mehmet Yetim ve sendika üyeleri, ağırladıkları MHP Adayı Gül’e çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dilediler. Sendika Şube Başkanı Yetim; “30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerden ümit ediyoruz ki başarıyla çıkarsınız. Bugüne kadar kavgasız geçen seçim sürecinin aynı şekilde devam etmesini temenni ediyoruz. 30 Mart’tan son sizinle çalışır isek tüm sıkıntıların ortadan kalkacağını ümit ediyoruz” dedi.

Gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gül; “İskenderun belediyesinde yetkili olan bir sendikasınız. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 30 Mart’tan sonra sizinle birlikte çalışma imkanı yakalayacağımızdan eminiz. İşçilerin yanında olan ve hak mücadelesi veren bir yönetim anlayışı içerisinde oldunuz, sizlerle birlikte çalışmak ve belediyeyi almak için gün sayıyoruz. Güç geçtikçe seçim yaklaştıkça büyüyoruz. Yönetim anlayışımızda belediyede herkes kendini bulacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here