MHP’li Aslan, Samandağ’da Ziyaretler Gerçekleştirdi

0
171

mete aslan6Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, 30 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaretlerine Samandağ’da devam etti.  İlçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Aslan ilk olarak Samandağ Belediye Başkanı Mahir Demir’i ziyaret etti. Aslan’a MHP Hatay İl Başkanı  Adnan Akdaş  ile çok sayıda partili de eşlik etti.

Daha sonra Samandağ Esnaf Odasına de geçen Aslan, Samandağ ilçesinin mevcut sorunlarını bildiğini İskenderun’u bugün geldiği noktalara getirirken iktidarın gücü ile bir şeyler yapmadığını kaydetti. Aslan; “Samandağ’ın da sorunlarını çok iyi biliyorum. Birçok eksikliğinizin olduğunu görüyorum” dedi.

“İşsizlik Seçim Zamanı mı Aklınıza Geldi”

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı, Adalet eski Bakanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in projelerinin ise yalandan ibaret olduğunu ifade eden Aslan; “Her gün bir proje ile vatandaşlara vaatler verildiğini görüyorum. Ancak şunu söyleyeyim bu söylenen projeler Sadullah Bey’in değil! Bunlar hükümetin projeleri. Hükümetin zaten yapması gereken hizmetlerdir bunlar. Bakın söylenen, anlatılan her bir projede istihdam alanından bahsediyorlar. Sürekli vatandaşlarımıza çocuklarınızı iş sahibi yapacağız diyorlar. Sormazlar mı adama? 13 yıldır iktidarsın, 4 yıldır da Bakanlık yaptın. İktidar döneminde sorunu çözemeyen sayın bakan, sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda mı çözmeyi planlıyor. Artık halkı kandırmayın! Bu ülke de yaptığınız yolsuzluklar ortada. Biz bu yalanlara en büyük cevabı 30 Mart günü vereceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here