MHP Yönetimi TEMAD’ı Ziyaret Etti…

0
54

Akdaş; “Yüce Mevla’m, Bizi Kötü Niyetli Yöneticilerden Kurtarsın!”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun Şube yönetimini ziyaret eden MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, ülke gündemine ilişkin yapılan söyleşide terör konusuna vurgu yaptı. MHP İl Başkanı Akdaş, partilerinin bu konudaki görüşlerinin çok net olduğunun altını çizdi ve “Bu vatan bölünmez!” dedi.

Kentin sorunlarını dinlemek ve bunları çözüme kavuşturmak adına sivil toplum örgütlerini, İl Başkanları Adnan Akdaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiklerini söyleyen MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül; “Ülke ve kentin sorunları üzerine bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Buradan alınacak görüş ve bilgileri genel merkeze taşıyacağız ve çözüm yollarına bakacağız” dedi.

TEMAD Başkanı Kazım Çakır, gerçekleştirilen ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirterek; “Bu gerçekleştirilen ziyarette, MHP üyelerinin, ülke sorunları ile ilgili kendi siyasi yelpazeleri açısından bizleri bilgilendirmelerini istiyoruz.  Çünkü ülkemizin gündemine oturan o kadar çok ciddi ve gayri ciddi konular var ki örneğin idam, sürekli verilen şehit, dokunulmazlık ve büyük şehir statüsü gibi konular. Bunları sizlerin ağzınızdan dinlemek isteriz” diye konuştu.

Bir daha ülkemizde ne şehit, ne gazi ne de mağdur olmaması temennisinde bulunan MHP İl Başkanı Akdaş da; “İktidar olduğumuz dönemde en az şehit verildiği dönemdi. Ama bugüne baktığımızda her gün şehit haberleri verilecek diye neredeyse televizyonları açamayacak noktaya geldik. Yüce Mevlam, bizi kötü niyetli yöneticilerden kurtarsın! Şehit tüm Türkiye’nin şehididir. Hükümet şehidin cenazesini bile halkından kaçırır oldu. Bu çok ayıp ve bizleri üzmektedir. MHP’nin terör ile ilgili görüşü çok net. Bu vatan bölünmez! Bir kişide kalsak vatan, bayrak, ezan ve namus konusu desturumuzdur” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here