MHP Yılın Son İl Divan Toplantısını Yaptı

0
58

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Teşkilatı, 2012 yılının son il divanı toplantısını yaptı. Son bir yılın değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda özellikle Hatay’da Suriye’deki kriz nedeniyle esnafın çok zor durumda olduğu, çek ve senetlerini ödeyemediği, bu durumun esnafı içinden çıkılmaz bir duruma getirdiği görüşüldü.

Çiftçilerimizin ürettiklerinin karşılığını alamadığı, ürünün parasının mazot ve gübreye ancak yettiği, besicinin 2 kg sütünün ancak 1 kg ithal saman alabildiği, son günlerde yağan yağmurun çiftçiyi zora soktuğu, görünürde devletin hiçbir tedbir almadığı her geçen yılın bir önceki yılı arattığı, hükümetin 2013 bütçesiyle vatandaşın cebinden %25 daha fazla vergi olarak insanımızı ekmeğe muhtaç duruma düşürdüğü tartışıldı.

2012 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri toplantılar ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Hatay MHP İl Başkanı Adnan Akdaş; “Milliyetçi Hareket Parti’si olarak 2012 yılını kongre yılı olarak geçirdik. İl yöneticileri, İlçe yöneticileri, Köy ve Mahalle temsilcileri oluşturularak 2012 yılının son aylarında seçim çalışmalarına ilçelerde divan toplantılarıyla başlamış olup, 2013 yılında da aynı hızla bu çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here