MHP Seçim Hazırlıklarına Hız Verdi

0
69

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmalarına şimdiden hız vererek, ilçelerde istişare toplantılarına başladı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Hassa’da istişare toplantısı gerçekleşti. Partililerin yoğun ilgisi ve geniş kapsamlı katılımıyla yapılan toplantıda MHP’nin ilçede yaptığı ve bundan sonra yapması gereken çalışmalar planlı bir şekilde görüşüldü.

Toplantıda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Adnan Akdaş; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız. Bu kapsamda Hatay’ın tüm ilçelerini tek-tek gezip çalışma programlarını belirleyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hatay’daki çıtasını yükseltmek için varımızı yoğumuzu koyacağız, tüm partili arkadaşlarımızda bu bilinç içerisinde çalışacaklardır bundan eminiz” diye konuştu.

Hassa teşkilatı toplantısının ardından ise istişare toplantılarının ikincisi de Ardıçlı’da yapıldı. Hassa ve Ardıçlı toplantılarının ardından önceki günde Kırıkhan ilçesinde İstişare toplantılarının üçüncüsü gerçekleşti.

Kırıkhan’daki geniş katılımlı istişare toplantısına, Hatay İl Teşkilatının yanı sıra MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Ali Sinan Bozkurt, Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP’li İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri, Kadın kolları teşkilatları ve çok sayıda partilide iştirak ettiler.

Kırıkhan İlçesinde istişare toplantısında görüşlerini dile getiren MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, çalışmalar doğrultusundaki istişare toplantılarının hız kesmeden devam edeceğini, Hatay’ı karış-karış gezip çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here