MHP İl Yönetimi, Liderleri Bahçeli’yi Ziyaret Etti

0
79

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay il yönetiminden bir heyet MHP Genel Merkez yönetimine yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek için Ankara’ya Parti Genel Merkezine ziyarette bulundu.

MHP Hatay İl teşkilatından Ankara’ya giden heyette başta İl Başkanı Adnan Akdaş ve bazı  il yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Hatay’dan giden MHP heyeti önce MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Bu ziyarette Hatay ve MHP Teşkilatlarıyla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Yapılan bu görüşmede Suriye meselesi, esnafın ve köylünün problemleri dile getirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hatay heyetinin ziyaretinden ve Hatay il teşkilatının siyasi çalışmalarından dolayı memnuniyet duyduğunu, kendisine iletilen meseleleri en kısa zamanda mecliste dile getireceğini belirtti.

MHP Heyeti daha sonra MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları, Ruhsar Demirel, Semih Yalçın, Şefkat Çetin, Mevlüt Karakaya, Yıldırım Tuğrul Türkeş’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. MHP Hatay Heyeti TBMM MHP Grup toplantısına da katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here